Quan les emocions no hi son: Duresa emocional

Hi ha moltes persones que no han après a parlar de les emocions. Per tradició familiar es tracta de contextos on les emocions no son mai presents. Si no parlem de les emocions l’aprenentatge de la seva gestió resta a d’altres contextos. Si no es tracten en família les conseqüències poden ser molt difícils de gestionar en el futur per a redreçar-les.

La duresa emocional és un dels problemes fonamentals en la relació dels progenitors amb els fills i filles. Parlar amb respecte, sense jutjar, de com ens sentim, de què ens il·usiona i què ens fa patir, sense retrets, és fonamental per satisfer aquestes necessitats emocionals. La duresa emocional fa referència a la desaparició de les emocions en les nostres converses diàries. És fonamental fer-les emergir.

Però, sabeu com fer-ho? En parlem?

Apunteu-vos al taller (De gener a març):Educar en el respecte 10 eines fonamentals

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *