Categories
Camina Camina Editorial Conferencias General

Presentació de “Caminar Quiet” a Sabadell

El passat dilluns vam tenir l’oportunitat de presentar el decàleg “Caminar Quiet. Decàleg per a l’èxit educatiu” gràcies a la invitació dels Serveis Territorials del Vallès Occidental del Departament d’Educació, dins el marc de la trobada de la xarxa de centres innovadors. Amb uns 130 assistents, formats per direccions i equips directius d’instituts i escoles, vam compartir els deu aspectes que, si hi són, l’èxit educatiu està més que garantit. També vam compartir la importància de partir d’aquest decàleg per afrontar la innovació educativa des d’una perspectiva de reflexió personal i professional.

By Àlex Letosa Porta

Impulsor del centro Camina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *