Camina

El forat secret de l’escala: un projecte de família

Fa anys que teníem dubtes i curiositat sobre quins misteris amagaria el forat de l’escala. Sempre havia estat tapat, però amb els nens déiem: ‘algun dia picarem la paret i descobrirem què hi ha’. Fins fa uns dies no vam gosar a fer-ho.

L’altre dia vam decidir picar la paret i descobrir-ho amb el compromís que, trobéssim el que trobéssim, treballariem tots de valent per fer un lloc secret i confortable. Quins nervis! En picar i veure el forat ens va deixar ben sorpresos l’espai tan gran que s’hi amagava! Quantes possibilitats!

He de reconéixer que no teníem ni idea de col·local pladur, picar parets ni fer massa (es veu prou clar ?), però preguntant i llegint tot és possible d’aprendre. Un aprenentatge de família.

L’Aleix i el Marc van ser els protagonistes a l’hora de decidir què fer amb aquell espai. L’Ainhoa i jo els vam acompanyar i orientar quan va fer falta, i els hi vam aportar mà d’obra. Vam picar la paret, prendre mides, prendre decisions (pladur o no pladur, quina pintura, què fer al terra, com igualar la porta, …). Al final ens ha quedat un espai preciós.

Entre tots vam anar documentant i registrant la feina i ens hem atrevit a compartir-la amb tots vosaltres.

Tota una aventura! Ara només ens queda el disseny de la porta, però aquest, és un altre projecte de familia per als propers mesos.

[youtube=’https://youtu.be/jjkqIqeRt0Y’]

Música: ‘Un fil de veu’ de Roigé.

Leave a Reply

Your email address will not be published.