Camina, General, Logopèdia

Per què treballem amb el mètode Glifing? Doncs perquè he viscut com a pare i com a professional que funciona!

Ara fa un any i un mes que vam iniciar aquest projecte de Camina i vaig tenir clar que ens fariem centre acreditat per treballar amb el mètode Glifing.

Per què?

A part de per les evidències neuropsicològiques que la ciència ha demostrat, també per haver-lo viscut com a pare. Un dels meus tres fills tenia molts problemes de lectura i ha estat amb Glifing amb què hem vist una evolució increïble en qüestió de mesos. A tercer de primària tenia una edat lectora de primer de primària, amb 40 paraules per minut en velocitat lectora. Després de cinc mesos d’intervenció amb Glifing ha assolit la seva edat lectora amb 92 paraules per minut i una genial comprensió. Aquest curs ha iniciat l’escola amb la preocupació de centrar la seva atenció amb els aprenentatges i una tranquil·litat que tant el va angoixar en el passat en relació al procés lector. Com a professional acreditat també visc a diari els èxits de les famílies que s’hi dediquen. És tot un goig! De cap manera podiem deixar passar aquesta oportunitat a Camina.

Com?

Fent una avaluació Glifing inicial que ens va donar el seu Glifel (perfil lector) i un detall clar i exhaustiu dels processos que necessitava treballar. Vam fer la planificació de treball i vam establir una programació d’activitats que vam fer amb la tauleta: uns vint minuts cinc dies a la setmana i amb l’acompanyament del professional de manera telemàtica: potenciant les activitats més motivadores i deixant de banda les que menys, acompanyant i donant alè, i potenciant la figura de pare o mare com la de l’entrenador o entrenadora que l’acompanya. Es fa de Glifing un joc d’èxit en família seguint la programació elaborada per un professional del centre Camina amb una visita mensual presencial de seguiment.

Esteu vivint el mateix?

Si el teu fill o filla té dificultats en l’adquisició de la lectura, esteu vivint el l’aprenentatge de la lectura de manera angoixant, o també té un diagnòstic de dislèxia o teniu dubtes, consulteu-nos la informació que necessiteu al 651.830.626 (telèfon, whatsapp o telegram) o a centrecamina@gmail.com.

PER A EDATS DE 6 A 16 ANYS

MÉS INFORMACIÓ DE GLIFING AL CENTRE CAMINA

Leave a Reply

Your email address will not be published.