camina, General, Logopèdia

PER que Treballem amb el mètode Glifing? Doncs perque he viscut com a pari i com a professional que funciona!

Ara fa 1 any i un mes que vam iniciar AQUEST projecte de Camina i vaig Tenir clar que ENS fariem centri acreditat per Treballar amb el mètode Glifing.

Per què?

A part de per els Evidències neuropsicològiques que la ciència ha demostrat, también per haver-ho viscut com a pari. Un dels meus 3 Fills tenia MOLTS problemes de lectura i ha Estat amb Glifing amb que Hem vist 1 Evolució increïble en Qüestió de mesos. A tercer de Primària tenia una edat lectora de primer de primària, amb 40 paraules per minut en Velocitat lectora. Després de zinc mesos d'intervenció amb Glifing ha assolit su edat lectora amb 92 paraules per minut i d'una genial Comprensió. AQUEST curs ha Iniciat l'escola amb la preocupació de centrar su atenció con los aprenentatges i 1 tranquil·litat que Tant el va angoixar al pasado amb relació a l'Procés lector. Com a professional acreditat también visc a diari a els Èxits de les familias que s'hi dediquin. És tot 1 goig! De cap manera podiem Deixar passar AQUESTA OPORTUNITAT a Camina.

Com?

Fent 1 Avaluació Glifing inicial que ENS va donar su Glifel (perfil lector) i 1 detall clar i exhaustiu dels procesos que necessitava Treballar. Vam Fer la planificació de Treball i vam establir 01:00 programació d'activitats que vam Fer amb la Tauleta: uns vint minuts zinc dies a la setmana i amb l'Acompanyament de l'professional de manera telemàtica: potenciant els activitats més motivadors i deixant de banda els que Menys, Acompanyant i donant alè, i potenciant la figura d'pari o mare com la de l'entrenador o entrenadora que l'acompanya. Es fa d'Glifing 1 joc d'Èxit en família seguint la programació elaborada per 1 professional de l'centri Camina amb una visita mensual presencial de Seguiment.

Esteu vivint el MATEIX?

Si el teu fill o filla te Dificultats a l'Adquisició de la lectura, Esteu vivint el l'Aprenentatge de la lectura de manera angoixant, o también te 1 Diagnòstic de dislèxia o Teniu Dubtes, Consulteu-nos la informació que necessiteu a l' 651.830.626 (telèfon, WhatsApp o Telegram) o centrecamina@gmail.com.

PER A edats DE 6 A 16 ANYS

MÉS INFORMACIÓ DE GLIFING A EL CENTRE CAMINA

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *